Lek onder de vloer? e-Pipe herstelt zonder breekwerk

Opbollende vloerbekleding? Een muffe geur in huis? Zichtbare vocht- of schimmelplekken op de vloer? Neen, u zit niet met een klopgeest. De kans is groot dat er een lek zit in een leiding onder de vloer.

Mogelijke oorzaken

Vochtschade op uw vloer heeft verschillende oorzaken. Is er slechte ventilatie in uw (kruip)kelder? Dan kruipt het vocht naar boven langs openingen en kieren. Of is er toch sprake van een lek? Één ding staat vast: vochtplekken behandelt u best zo snel mogelijk. Zelfs het kleinste lek kan op lange termijn enorme schade aan uw vloerbedekking veroorzaken.

Lek onder de vloer

Een vochtplek op uw vloer betekent niet noodzakelijk dat er op die plaats een lek zit. Een professional is het best geplaatst om de oorzaak van het vochtprobleem te bepalen.

Is er een lek? Dan vindt het team van e-Pipe het gegarandeerd snel terug. Met hoogtechnologische apparatuur en camerainspectie of ultrasone detectie controleren we de toestand van uw leidingstelsel en bepalen we de exacte locatie van het lek.

Bevindt het lek zich toch onder uw vloer? Geen paniek: bij een behandeling door e-Pipe blijven de leidingen waar ze zitten. Onze leidingrenovatie gebeurt zonder breekwerk waardoor er geen bijkomende renovatiewerken nodig zijn. Zo bespaart u tijd en geld.

Lees hier hoe wij te werk gaan, of neem contact op met ons.

Heeft u vragen of wil u graag een gratis offerte voor de renovatie van uw leidingen?

Gratis offerte