Hoe denken onze klanten over e-Pipe?

Al meer dan dertig jaar zetten we onze expertise in om leiding- en afvoerproblemen snel en efficiënt op te lossen. Door de jaren verzamelden we dan ook tal van lovende reacties. Lees hier hoe overtuigd onze tevreden klanten zijn.

Jos uit Zelem

"Vlak voor de coronacrisis kreeg ik een lek. Uiteraard moest ik wachten tot de bedrijven terug mochten opstarten. Het team van e-Pipe deed er alles aan om mij meteen na de opstart verder te helpen. Ik had dus zeker hoge verwachtingen bij aanvang van de werken. Je duikt altijd een stukje in het onbekende, zeker als je naar de methode kijkt. Maar de basis van hoe e-Pipe werkt, begreep ik zeer goed."

"Ik wist vooraf al dat een specifiek stuk buis niet gezandstraald kon worden, door een samenloop van omstandigheden in mijn woning. Ik had dit ingecalculeerd en dat kon ik ook netjes bespreken met de verkoper van e-Pipe. Voor dat aparte werkje deden ze alles om me uit de hinder te houden, wat hen perfect gelukt is: op een uurtje waren ze hiermee klaar. Hun inschatting om de werken op vier dagen uit te voeren, werd trouwens ruimschoots overtroffen: op tweeënhalf dagen werden al mijn leidingen gerenoveerd. Ongelofelijk!

"Als het goed is, is het goed: daar kan je niet omheen. Het team van e-Pipe is zeer professioneel: ze zijn enorm bereidwillig en gaan geen enkel probleem uit de weg. Als je alles moet openbreken en regelen met aannemers, dan ben je een pak meer tijd kwijt. Bovendien kost het je op zijn minst evenveel en zit je dagenlang in het stof. Een behandeling met e-Pipe is snel en proper: echt een succesverhaal!"

"Mijn verzekeraar en de door hem aangeduide inspecteur kenden e-Pipe niet. Ze raadden me een andere procedure aan: inclusief aannemers, breekwerken en wachtperiodes. Toen e-Pipe klaar was met de werken, was ik enorm blij dat ik toch doorzette. Ik vond het onbegrijpelijk dat mijn verzekeraar niet van e-Pipe op de hoogte was. Na afloop van de werken legde ik hem maar al te graag uit hoe alles verliep. Zeker in mijn regio zal ik de mensen op de hoogte brengen van de klasse van e-Pipe."

Hun inschatting om de werken op vier dagen uit te voeren, werd ruimschoots overtroffen: op tweeënhalf dagen werden al mijn leidingen gerenoveerd. Een behandeling met e-Pipe is snel en proper: echt een succesverhaal!

Willy uit De Pinte

"Qua service overtrof het mijn verwachtingen. Ik dacht het ging om een ‘gewone’ installatie van hun product, zoals afgesproken. Maar hun team had extra aandacht voor problemen die zich tijdens de werken voordeden, zoals bijvoorbeeld een verborgen leiding. Ze losten alles op en waren dus heel flexibel. In feite deden ze een pak meer dan wat we van hen verwachtten. Zo plaatsten ze zelfs een extra waterfilter bij de toevoer van het stadswater en vervingen ze enkele van mijn buitenkraantjes: helemaal spontaan en zonder extra kosten."

"e-Pipe gaat heel systematisch te werk. Waren er problemen, dan bekeek het team de mogelijke oplossingen en overlegde deze met ons. Tot slot testten ze zeer grondig, van aansluitpunt tot aansluitpunt. Hun professionaliteit en stiptheid stelde me heel hard gerust."

"Je krijgt een enorme kwaliteit voor de prijs. Bekijk het als een investering: je renoveert al je leidingen en krijgt een lange garantie. Voor datzelfde bedrag kan je nooit al je leidingen vervangen. En bovendien was er effectief helemaal geen breekwerk. Van een puinhoop in huis was er dus helemaal geen sprake. Op drie dagen waren de werken voltooid. Handig, snel en efficiënt!"

Er was effectief helemaal geen breekwerk. Van een puinhoop in huis was er dus helemaal geen sprake!

Heeft u vragen of wil u graag een gratis offerte voor de renovatie van uw leidingen?

Gratis offerte